YourVoice meeting Wednesday 7th November 2018



YourVoice panel - agenda

7th November 2018 TBC

Your\	/oice Meeting Agenda Items	Lead	Time
1	Actions from previous meeting	Bernice Law (Chair)	9:30 – 9:45 15 mins
2	Quarterly performance reviewHH RetailWater & Wastewater	Louise Beardmore & Jo Harrison	9:45 – 10:30 45 mins
3	PR19 Submission updateKey highlights including competitors plans overview	James Bullock	10:30 – 11:00 30 mins
Break 11:00 – 11:15			
4	Subgroup reportsAffordability and vulnerability	Dave Thompson	11:15 – 11:25 10 mins
5	Customer engagement update #nwmatters campaign relaunch 	Stuart McMillan	11:25 – 11:30 5 mins
6	Regulatory reporting 2018/19	Mark Abbott	11:35 – 11:55 20 mins
7	AOB & date of next meeting	Bernice Law	11:55 – 12:00 5 mins
Break for lunch for 12:00			