YourVoice meetingThursday 14th June 2018



YourVoice panel - main meeting agenda

14 th June 2018			
YourVoice Meeting Agenda Items		Lead	Time
	Members private meeting	Bernice Law (Chair)	9:30 – 10:00 30 mins
1	Actions from previous meeting	Bernice Law (Chair)	10:00 – 10:15 15 mins
2	Quarterly performance review HH Retail Water & Wastewater	Louise Beardmore & Jo Harrison	10:15 – 11:00 45 mins
Break 11:00 – 11:15			
3	 Subgroup reports Environment subgroup Customer Engagement subgroup Affordability subgroup 	Alistair Maltby Tayo Adebowale Dave Thompson	11:15 – 11:45 30 mins
4	 Business Plan update Triangulation (ICF presentation) Performance commitments / ODIs update 	ICF International Frank Grimshaw	11:45 – 12:30 20 mins 25 mins
5	YourVoice report update	Neil Cumberlidge	12:30 – 12:40 10 mins
6	APR reporting update	Mark Abbott	12:40 – 13:00 20 mins
7	AOB & date of next meeting	Bernice Law	13:00 – 13:15 15 mins