YourVoice Meeting 8th June 2017



Agenda – 8th June 2017

Governance		Owner	Duration	Time
	Private Session with YourVoice panel members	Bernice Law	30 mins	09:30 - 10:00
	YourVoice 12 month forward agenda cycle	Bernice Law	15 mins	10:00 - 10:15
	Actions from last meeting	Bernice Law	15 mins	10:15 - 10:30
	PR19 key dates & YourVoice requirements	Ken Dillon	15 mins	10.30 - 10.45
Policy I	Updates			
	Subgroup reports		20	
Broak f	Environmental For Refreshment:11:15 – 11:30	Alistair Maltby	30 mins	10:45 – 11:15
breaki	Wholesale strategy updates			11:30 - 12:30
	Supply and Demand Leakage	Kate Zabatis	15 mins	11.50 - 12.50
	Bio-resources	Richard Brindle	10 mins	
	Wastewater Q update	Sarah Jenner	10 mins	
	 Understanding wholesale cost drivers 	Jon Latore	10 mins	
	 Developing an ODI framework (early view) 	Chrissie Oakley	15 mins	
Workin	ng Lunch served around 12:30 pm			
	Update on customer research and engagement			12:30 - 13:15
	Update on key projects work in progress	Ken Dillon	15 mins	
	 Customer services and research update 	Louise Beardmore	30 mins	
	Annual performance report update	Mark Abbott	15 mins	13:15 - 13:30
	How customer bills are calculated and Impact of actual performance	James Bullock/Jon Latore	60 mins	13:30 - 14:30
For info	ormation		•	
	Performance reporting update – discussion by exception	Mark Abbott, Lou Beardmore	15 mins	14:30 - 14:45
	AOB and closing remarks	Bernice Law	10 mins	14:45 - 14:55

