YourVoice meeting Wednesday 6th December 2017



YourVoice meeting agenda – 6th December

| Governance | | Lead | Duration | Timeslot |
|--------------------------------------|---|-----------------------------------|----------|--------------------------------|
| | Private Members session | Bernice Law | 30 mins | 9:30 – 10:00 |
| 1 | Actions from previous meetings and plan on a page | Bernice Law | 15 mins | 10:00 - 10:15 |
| Policy updates | | | | |
| 2 | Quarterly performance review Including update on Per household consumption & Number of meters installed under the FMO scheme | Louise Beardmore and Jo Harrison | 20 mins | 10:15 – 10:35 |
| 3 | CEO Update | Steve Mogford | 20 mins | 10:35 – 10:55 |
| 4 | Updates from YourVoice subgroupsEnvironmental subgroupCustomer engagement subgroup | Alistair Maltby Tayo Adebowale | 30 mins | 10:55 - 11:10 11:10 - 11:25 |
| Break | | | | |
| 5 | Sewer Flooding Strategy update | Jo Harrison | 25 mins | 11:35 – 12:00 |
| 6 | Leakage Strategy update | Jo Harrison | 30 mins | 12:00 – 12:30 |
| 7 | Rivers improvement strategy | Jo Harrison | 20 mins | 12:30 – 12:55 |
| 8 | Customer research updateReview of customer research undertakenApproach to Triangulation and next steps | Ken Dillon Frank Grimshaw | 45 mins | 12:55 – 13:40 |
| Lunch | | | | |
| 9 | Ofwat Aide Memoir for CCGs Update | Bernice Law | 20 mins | 13:40 – 13:50 |
| 10 | AOB | Bernice Law | 10 mins | 13:50 – 14:00 |
| Papers for noting | | Lead | | |
| Market testing for the business plan | | Jo Harrison | | |